Hoe train je je hond vanuit huis

Hondenschool Zeeland

Uw hond leren trainen vanuit huis is niet alleen een plezierige tijd voor u beiden, maar ook een zeer goede oefening voor u persoonlijk. Als je naar een hondenschool gaat, ben je een kans om de band tussen jou en je hond te versterken. Vraag jezelf het volgende af voordat je naar de hondenschool gaat:

1) Zal de hondenliefhebber het risico lopen om uw hond les te geven? Als het antwoord ja is, moet u uw bruiloft van tevoren plannen. Op dat moment kunt u uw hond aan de instructeur overhandigen en hem met zijn training laten beginnen.

2) Doe je huiswerk. Je wilt deskundige trainingstips en niet alleen een man met een clicker. Bekijk mijn trainingsgids en dvd "Rescue on Frontline" op http://www.wsis.com/kies/dog/training/home.html

3) Heb je een expert nodig omdat je een klein mens bent en niet de ervaring hebt om met een moeilijke hond om te gaan?

4) Heeft uw hond ooit iemand gebeten? Als het antwoord ja is, moet u de training heroverwegen.

5) Heeft u meer dan één hond? Als het antwoord ja is, moet u de training heroverwegen.

6) Heeft u een garantie nodig? Probeer een trainer te vinden die een garantie biedt.

7) Heeft u een deskundige nodig omdat de hondentrainer niet bekend is met het ras?

8) Heb je een trainer nodig die een specifieke vaardigheid leert, wat is die vaardigheid?

9) Is de hondentrainer gecertificeerd? Bepaalde hondentrainers hebben een certificering, zoals The Association of Pet Dog Trainers en The International Association of Canine Professionals. Zoek deze trainers bij jou in de buurt en als je er een vindt, maak dan een afspraak.

Wanneer u een afspraak heeft, zorg er dan voor dat u heel duidelijk bent over het doel van de afspraak. Als het doel is om de vaardigheden aan te leren die nodig zijn om een ​​bepaald probleem op te lossen, werk dan samen met de trainer die deze vaardigheden aanleert. Als de afspraak tot gevolg heeft dat het probleem erger wordt, ga dan verder. Zorg ervoor dat de trainer gekwalificeerd is en zich houdt aan de technieken die u bij uw hond wilt zien.

U wilt voor een afspraak zo dicht mogelijk bij uw hond blijven. Wanneer u uw hond gaat ophalen, neem hem of haar dan aangelijnd mee naar buiten naar de plek waar u uw hond wilt laten uitroeien. Als je niet in de regen naar buiten wilt, neem ze dan aangelijnd mee naar het gebied dat je wilt dat ze gebruiken. Buiten zijn in de frisse lucht is een prachtige manier om de oude gewoonte te introduceren om het vast te houden totdat de drang zich voordoet. Het elimineert ook het markeergedrag dat u mogelijk bij andere honden hebt gezien. Markeringsgedrag waarbij een of alle poten of hoofdschoten van de hond worden gevonden in het gebied waar de eliminatie heeft plaatsgevonden.

Stel vragen aan de hondentrainer. Een goede hondentrainer kan vragen beantwoorden en zelfs vragen stellen. Ze zouden slechts één bepaalde methode moeten aanbevelen om met de specifieke hond om te gaan. Als je iemand veel aandacht aan een bepaalde hond ziet geven, maar de anderen negeren het, dan is het een aanwijzing dat deze hondentrainer niet goed op de hoogte is van het trainen van alle honden.

Mijn volgende artikel vertelt je meer over de ins en outs.