How to Stop Barking

 Puppycursus Leidschendam

 Puppycursus Leidschendam

Onze familie bevindt zich op de top van een heuvel met uitzicht op de stad van standaard, aanhankelijk en exact. Elke dag beginnen de karren om 16.00 uur voor het huis te rijden. Toen ik vanmiddag thuiskwam van mijn werk, zag ik een bruine papieren zak op de achtertrap. Toen ik de zak opendeed, las ik het volgende: MIJN – ALS JE JE MENSEN NIET VOELT, kun je hem misschien halen? Omdat ik echt niemand kende, reikte ik naar de tas en likte de bruine tevreden gedachten.

Omdat ik vanuit huis werk, zou het natuurlijk gemakkelijk zijn om naar binnen te gaan en de tas te pakken. Ik legde het snel terug op de plank, bekeek het prijskaartje en gaf het waarschijnlijk terug.

Ik had echter niet verwacht dat ik achter me gezoem zou horen, samen met een laag gegrom. Ik deed een stap achteruit en schatte de situatie in. Ja, mijn nieuwe puppy had net op mijn nieuwe tapijt geplast. volgde mijn nieuwe leren bank en vernietigde talloze schoenen. Ik werd al snel bezorgd en gealarmeerd.

Toen ik om me heen keek, zag ik andere mensen door het huis scharrelen, terwijl Signe de tas nog steeds vasthield. Ik denk dat ze een Toby Caine (receptpakket voor mensen) nodig had, en zou ik het alsjeblieft rechtstreeks naar mijn huis kunnen laten verzenden. Een mens kan zeker gemengde signalen krijgen, maar dat was mijn fout. Ik had net het uur ervoor gewinkeld voor mijn zoon en zijn vrienden, dus Signe had genoeg te doen. Ik had het hart ook niet om de hond te verliezen. Ze koos ervoor om van mij te zijn.

In mijn verdediging van de honden kwamen ze uit hetzelfde huis. Toen Signe met verscheuring thuiskwam, mocht ze de hond houden. Zonder verplichtingen, niemand bekommerde zich om de hond, behalve uit beleefdheid. Ik heb het gehouden omdat ik van honden hou. Ik vind dat iedereen een hond zou moeten hebben, tenzij ze eenzaam zijn. Het is een verantwoordelijkheid, maar een dankbare. Je wordt verliefd, sluit vrede met het feit dat je niet alles naar je zin kunt hebben en moet wachten op een ander. Na een tijdje vervaagt het allemaal en ben je blij dat je wat extra kleingeld op zak hebt.

In Signe's geval kreeg ze van nature wat haar toekwam. Ze was een herdershond (terriër). Als zodanig was haar enige missie in het leven, voor zover het haar betrof, kuddegedrag. Ze hield ervan om konijnen, katten en herten te achtervolgen. Dist bietendistels en alle soorten kleine dieren. Maar als er harde geluiden waren, aarzelde ze niet om ze te hoeden – en ze naar het geluid te drijven.

Aherrier dogso rent naar de deur, springt naar buiten en rent met volle kracht in de richting van het geluid. Als er kinderen aanwezig waren, zou Signe ze snel en vastberaden in veiligheid brengen. Ze was niet het type hond om een ​​slag over te slaan.

Ik realiseer me dat dit misschien moeilijk klinkt; het is echter gemakkelijker dan u denkt. Als je begint, hoef je alleen maar aandacht te krijgen om te beginnen. Als je eenmaal hun aandacht hebt, wordt de ervaring oneindig veel gemakkelijker en soepeler.

Begin met het probleem onder ogen te zien dat u wilt stoppen. Laten we het in dit geval hebben over het feit dat u het blaffen van uw pas geadopteerde hond moet stoppen en snel moet stoppen.

Een veelvoorkomende reden voor overmatig blaffen is opgebouwde energie. De hond krijgt te weinig beweging en is onrustig. Een andere is opgebouwde frustratie – ze vervelen zich en proberen iets te vinden om de pijn en brandende energie in hen te stimuleren.

De derde reden is alarmgeblaf, meestal een voedselprobleem, wanneer ze je ergens op willen wijzen.

Het proces is eenvoudig: zoek iets dat de hond leuk vindt en houd hem daar een tijdje mee bezig.

Je zult veel meer uit deze techniek halen dan je erin stopt. Je hond zal gelukkiger zijn en jij ook.

Iedereen heeft gehoord dat een therapeutische hond de beste resultaten geeft, dus waarom zou u het niet proberen. Het zal je misschien verbazen dat het mogelijk is om je hond te leren stoppen met blaffen, als hij eenmaal weet waarvoor hij gefokt is. Het is mogelijk om gedrag te veranderen.

Verwacht niet dat Signe haar gedrag onmiddellijk zal veranderen. Ze zal wat tijd nodig hebben om haar manier van doen te veranderen.

Denk eraan, gebruik eenvoudige technieken. De eenvoudigere basisprincipes zijn alles wat je nodig hebt om je hond te leren. Als je ze eenmaal laat zien wat er moet gebeuren, zullen ze blij zijn dat ze 'jouw' aandacht hebben.